tafel van vijf 

OVER TAFEL VAN VIJF

Ik ben Maartje, getrouwd, moeder van 3, baasje van teckel Takkie. En interieurstylist. Dat zat er al vroeg in en kwam er pas later uit. Na wat omzwervingen in commercieel administratieve functies ontdekte ik een aantal jaren geleden wat mijn passie is. En dat is interieur.

Om daarvan mijn werk te maken heb ik bij Artemis de basismodule Styling gedaan. En aansluitend bij Academie NIA de opleidingen interieurontwerp en interieurstyling.

Het is een feest om voor klanten te ontwerpen, puzzelen, materialen samen te brengen, kleuren toe te voegen en een compleet plan te presenteren waarin mensen zich herkennen en verrast zijn door mijn creativiteit.

Ben je benieuwd wat ik voor jouw interieur kan betekenen? Laat het me weten ik schuif graag bij je aan om de mogelijkheden te bespreken.

Wij nemen de tijd

Keukenstudio

E-mail adres

frans@keukenstudiobeukhof.nl

Telefoonnummer

0342 700207

locatie keukenstudio

 veenburgerhof 13

3785 LZ Zwartebroek 

aandacht

Wij nemen ruim de tijd voor de juiste keuze.

deskundig advies

Met meer dan 15 jaar ervaring in projectbegeleiding

waar u wilt

In de keukenstudio of bij u thuis gaan wij in gesprek.

heldere afspraken

Waarbij u precies weet waar u aan toe bent.