Over ons

BIJ KEUKENSTUDIO BEUKHOF GAAT HET OM PERSOONLIJK CONTACT

 

Niet het kolossale van een grote keukenwinkel, maar een helder en transparant advies bij u thuis aan de keukentafel en/of in de huiselijke studio gevestigd in Hoevelaken.

Thuisadvies is ideaal wanneer u geen tijd of zin heeft om winkels te bezoeken en het grote voordeel is dat we direct samen in uw eigen ruimte de juiste oplossingen kunnen bedenken. Overdag of ’s avonds, 7 dagen per week pas ik mijn agenda aan op de uwe. De studio kent geen vaste openingstijden waardoor ik zeer flexibel ben.

AL MEER DAN 12 JAAR EXPERT IN KEUKENS

 

Ik ben Frans Beukhof en heb ruim 12 jaar ervaring in keukenland als adviseur, bedrijfsleider, floormanager en formulemanager. Ook op het gebied van inmeten, orderverwerking en service heb ik de nodige ervaring opgedaan. Graag ben ik uw partner van A-Z bij de aankoop en realisatie van uw droomkeuken. Beginnend met een (3D) ontwerp in combinatie met een offerte op maat, tot aan de oplevering van uw nieuwe keuken. Samen met een team van ervaren keukenmonteurs en interieurbouwers, installateurs, stukadoors en schilders kan ik u tijdens het gehele traject begeleiden of het geheel voor u coördineren.

Keukenstudio Beukhof werkt met de Duitse keukenfabrikanten Ballerina en Rotpunkt. Zij staan bekend om hun betrouwbare uitleveringen en kwaliteit in de ruimste zin van het woord! Voor de werkbladen hebben we gekozen voor Arte uit Helmond, al jaren één van de beste werkbladfabrikanten van Nederland en de specialist op het gebied van Dekton en Neolith werkbladen! Uiteraard kan u ook uw apparatuur via Keukenstudio Beukhof aanschaffen en het maakt niet uit of dit voor een complete keuken is of alleen vervanging van bv. de koelkast. De huismerken zijn AEG, Zanussi, ATAG, Pelgrim, ETNA, Boretti, Wave en Quooker, maar uiteraard kan u ook voor alle andere merken bij mij terecht.

U koopt uw keuken bij een vertrouwd adres. Ik ben aangesloten bij de CBW. Hiermee is uw (aan)betaling in veilige handen. Een veilig en vertrouwd gevoel! Het kopen van een keuken begint per slot van rekening met vertrouwen. Ik vertel u hier graag meer over tijdens ons gesprek.Tegenwoordig hebben steeds meer leveranciers energiezuinige apparatuur of eco-bewuste fronten en aanrechtbladen. Keukenstudio Beukhof heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en vertelt u graag meer over ons duurzaamheidsbeleid en de milieuvriendelijke keuzes die u kunt maken bij de aanschaf van uw keuken.

WAAROM EEN KEUKEN VAN KEUKENSTUDIO BEUKHOF

 

  • 7 dagen per week bereikbaar
  • Offerte op maat / heldere prijs
  • Betrokken
  • Keukens, bijkeukens, kastenwanden en wandmeubels
  • Maatwerk
  • Groot netwerk van vakkundige monteurs, installateurs, schilders en stukadoors
  • Totale projectbegeleiding
  • Huiselijke studio in Hoevelaken

Altijd telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak, flexibele dagen en tijden.

 

aandacht

Wij nemen ruim de tijd voor de juiste keuze.

deskundig advies

Met meer dan 15 jaar ervaring in projectbegeleiding

waar u wilt

In de keukenstudio of bij u thuis gaan wij in gesprek.

heldere afspraken

Waarbij u precies weet waar u aan toe bent.

Wij nemen de tijd

Keukenstudio

E-mail adres

frans@keukenstudiobeukhof.nl

Telefoonnummer

06 15146756

Ons adres

Westerdorpsstraat 38-c
3871 AX Hoevelaken