Over ons

aan tafel bij Keukenstudio Beukhof

BIJ KEUKENSTUDIO BEUKHOF GAAT HET OM PERSOONLIJK CONTACT

 

Niet het kolossale van een grote keukenwinkel, maar een helder en transparant advies bij jou thuis aan de keukentafel en in de huiselijke studio gevestigd in Zwartebroek.

Heb je geen zin om winkels te bezoeken of is het om bepaalde redenen niet mogelijk? Dan is thuisadvies ideaal. Het grote voordeel daarvan is dat we direct samen in jouw eigen ruimte de juiste indeling kunnen bedenken. Overdag of ’s avonds, ik pas mijn agenda graag aan op die van jou. De studio kent geen vaste openingstijden waardoor ik zeer flexibel ben.

AL MEER DAN 12 JAAR EXPERT IN KEUKENS

 

n Mijn naam is Frans Beukhof en ik heb ruim 15 jaar ervaring in keukenland als adviseur, bedrijfsleider, floormanager en formulemanager. Ook op het gebied van inmeten, orderverwerking en service heb ik de nodige ervaring opgedaan. Graag ben ik jouw partner van A-Z bij de aankoop en realisatie van jouw droomkeuken. Beginnend met een (3D) ontwerp in combinatie met een offerte op maat, tot aan de oplevering van jouw nieuwe keuken. Samen met een team van ervaren keukenmonteurs en interieurbouwers, installateurs, stukadoors en schilders sta ik voor je klaar.

JOUW EIGEN CONTACTPERSOON VAN KENNISMAKING TOT OPLEVERING
Eigenlijk ben ik een beetje uit eigenwijsheid voor mezelf begonnen. Ik zag in het werkveld dat het efficiënter kon en met minder gedoe voor de klant. Ik dacht als ik het kleinschalig houd, dan ben ik het contactpersoon van de kennismaking tot aan de oplevering. Ik bewaak alle communicatie, we maken reële afspraken, ik zorg voor strakke lijnen waardoor ik alles tot in de puntjes kan verzorgen, daar houd ik van! Ik heb mijn eigen werkwijze en visie. Ik ben niet aangesloten bij een inkooporganisatie en werk helder en transparant. Alles kan in jouw keuken, mits het technisch mogelijk is

HET KOPEN VAN EEN KEUKEN BEGINT MET VERTROUWEN
Je koopt jouw keuken bij een vertrouwd adres. Ik ben aangesloten bij het CBW. Hiermee is jouw (aan)betaling in veilige handen. Een veilig en vertrouwd gevoel! Het kopen van een keuken begint per slot van rekening met vertrouwen. Ik vertel je hier graag meer over tijdens ons kennismakingsgesprek. Tegenwoordig hebben steeds meer leveranciers energiezuinige apparatuur of eco-bewuste fronten en aanrechtbladen. Keukenstudio Beukhof heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en vertelt je graag meer over ons duurzaamheidsbeleid en de milieuvriendelijke keuzes die je kunt maken bij de aanschaf van jouw ideale keuken.

TOE AAN DE VOLGENDE STAP: ZIEN, VOELEN EN PROEVEN
Keukenstudio Beukhof is toe aan een volgende stap, klanten maken moodboards op Pinterest en kunnen overal ideeën opdoen. Wij hebben straks in Zwartebroek een vernieuwde studio van 120m2 inclusief een een compleet werkende keuken voorzien van de nieuwste ATAG apparatuur en een Quooker met Cube. Bij mij kan je de keuken zien, voelen en proeven. In de studio verzorgt de chefkok van ATAG regelmatig een ultieme keukenbeleving. Dat is toch super! Wij kijken er naar uit.

BINNENKORT OOK: DE TEGELSTUDIO
In de nieuwe studio hebben we ook een mooie ruimte voor vloer- en wandtegels. Hier komt een uitgebreid assortiment tegels van de fabrikant Grespania; onder andere uit de programma’s Bella Casa en Coverlam. Houd onze social media goed in de gaten voor de laatste updates.

 

 

DAAROM EEN KEUKEN VAN KEUKENSTUDIO BEUKHOF

 

  • Offerte op maat / heldere prijs
  • Betrokken
  • Keukens, bijkeukens, kastenwanden en wandmeubels
  • Maatwerk
  • Groot netwerk van vakkundige monteurs, installateurs, schilders en stukadoors
  • Één contactpersoon van A tot Z
  • Huiselijke studio

Wij nemen graag de tijd voor jou en werken daarom op afspraak.

 

aandacht

Wij nemen ruim de tijd voor de juiste keuze.

deskundig advies

Met meer dan 15 jaar ervaring in keukens.

ook thuis advies

Bij ons in de studio en bij jou thuis.

heldere afspraken

Waarbij je precies weet waar je aan toe bent.

Wij nemen de tijd

Keukenstudio

E-mail adres

frans@keukenstudiobeukhof.nl

Telefoonnummer

0342 700207

locatie keukenstudio

 veenburgerhof 13

3785 LZ Zwartebroek